jueves, 22 de septiembre de 2011

València: Manifestació 29S «La lluita està al carrer. Cap a la Vaga General» .
Manifestació el 29S a les 19.30 h. de Barques a Colón
Sota el lema «La lluita està al carrer. Cap a la Vaga General» que encapçalarà (sense sigles) la manifestació que diferents organitzacions sindicals i socials hem acordat convocar és una manifestació unitària en el centre de València, oberta a l’adhesió de quantes organitzacions així ho decidisquen.
La jornada de mobilització del 29S és el primer pas d’un calendari de mobilitzacions que volem concretar, al costat de les organitzacions que s’incorporen al procés, entorn d’una jornada de lluita a mitjan octubre i manifestacions estatals en el mes de novembre, amb la finalitat de centrar en les reivindicacions obreres del repartiment del treball i de la riquesa, la defensa dels serveis públics i els drets socials, des de la perspectiva d’un canvi radical del sistema econòmic, el debat social i polític.
A aquesta fi, el pròxim 24 de setembre celebrarem un debat públic, retransmès per internet, entre diferents organitzacions sindicals, sobre l’actual situació de la classe treballadora i les respostes i alternatives a desenvolupar.

Cridem als treballadors i treballadores, en actiu o en atur, als estudiants, als afectats i afectades per les retallades dels serveis públics, als moviments socials, a els qui des de les assemblees en places i barris comparteixen la necessitat de la mobilització cap a una vaga general, a fer seua i participar en aquesta convocatòria, a eixir al carrer el 29S, a difondre-la en els centres de treball i en els barris i pobles, per a fer-la efectiva i real en els diferents territoris i localitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario