martes, 16 de octubre de 2018

Donació solidària de sang Castelló, 17/10/2018Secció Sindical CGT Tragsa-Castelló Informa:

El dimecres 17 d'octubre, en el Centre de Transfusions de Sang de Castelló de La Plana, al  voltant de 30 Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat Valenciana han fet una donació solidaria de sang deixant constància del seu compromís en la salvaguarda de la vida i el patrimoni natural. Ho han fet dins d'un context de lluita i mobilització, amb més de 30 dies de vaga indefinida. Reivindicant que es facen efectius els acords pactats amb l'empresa Tragsa i l'administració autonòmica, però que l'administració central, a traves de la ministra d'hisenda Maria Jesus Montero, es nega a autoritzar.
Aquests acords pactats fan referència a l'adequació salarial a les noves funcions que venen desenvolupant des de l'1 de gener d'aquest any, i a la 2a activitat, per tal d'evitar treballar a primera línia de foc els majors de 55 anys sense ser acomiadats.
Recordant també que aquest es un col·lectiu que no te reconegudes les malalties professionals, es troba amb nombrosos contractes en frau de llei i no disposa de Categoria Professional reconeguda.
Amb aquesta acció solidaria pretenen posar en valor la importància del Servei de Bombers Forestal de la millor manera que saben, salvant vides.
I que segueixen amb la lluita i es mantenen ferms amb les seves demandes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario